ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Τσίπρας είπε το “ναι” στον Γιαννακόπουλο για να προχωρήσει με το “Athens Alive”

Συνάντηση μεταξύ Τσίπρα και Γιαννακόπουλου την περασμένη Παρασκευή, όπου αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες.

Ο Τσίπρας είπε το

Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση του project “Athens Alive”, άναψε με κάθε επισημότητα ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο την περασμένη Παρασκευή.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για μιάμιση ώρα, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και άλλων κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Τσίπρας διεμήνυσε στον κ. Γιαννακόπουλο την απόλυτα θετική στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την υλοποίηση του συγκεκριμένου σχεδίου που αφενός θα συμβάλλει στην οριστική σωτηρία ενός συλλόγου όπως ο Παναθηναϊκός και αφετέρου θα δώσει πνοή στις… κλινικά νεκρές ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και λεπτομέρειες του σχεδίου, καθώς τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και κυβερνητικά στελέχη είχαν μελετήσει διεξοδικά την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του, γεγονός που επιβεβαιώνει και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το συγκεκριμένο project.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, αναλύθηκαν λύσεις και δόθηκαν διαβεβαιώσεις που θα βοηθήσουν προκειμένου οι διαδικασίες να τρέξουν χωρίς να υπάρχουν γραφειοκρατικές ή άλλης μορφής καθυστερήσεις στην υλοποίηση της συμφωνίας και την κατασκευή του έργου. Άλλωστε, η προσωπική ενασχόληση του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα μιλάει από μόνη της για την ταχύτητα με την οποία τρέχουν πλέον οι εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.