ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένει ο Κουτρουμπής και ζητάει περισσότερα – Πρόβλημα και με Χουλτ

O Γιώργος Κουτρουμπής θα κάνει έφεση ζητώντας επιπλέον 183.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Νίκλας Χουλτ που έχει σφραγίσει επιταγή ύψους 20.000 ευρώ μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση ή κατάπτωση της εγγυητικής.

Επιμένει ο Κουτρουμπής και ζητάει περισσότερα - Πρόβλημα και με Χουλτ

H Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ είχε απορρίψει το αίτημα του Γιώργου Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό, ενώ υποχρέωσε την πράσινη ΠΑΕ να καταβάλει το ποσό των 292.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Ο Έλληνας αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη απόφαση και πρόκειται να κάνει, ίσως και σήμερα, έφεση ζητώντας να εισπράξει συνολικά 475.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα θέμα στον Παναθηναϊκό υπάρχει και με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ της ΑΕΚ σφράγισε μία επιταγή του τριφυλλιού ύψους 20.000 ευρώ, η οποία ήταν ακάλυπτη και αφορούσε τη δόση του Φεβρουαρίου για τα δεδουλευμένα του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.742 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουλτ μπορεί να προχωρήσει σε δέσμευση λογαριασμών ή και να ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής, αν δεν πάρει τα χρήματα και της δεύτερης δόσης στα τέλη του μήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...