ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Επιστρέφει ο Λουτσιάνο σήμερα κόντρα στη Σπάρτη

20 Σεπτεμβρίου - 22 Μαρτίου: Ακριβώς έξι μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ο Λουτσιάνο Νέβες μπαίνει σήμερα και πάλι στο γήπεδο στο φιλικό απέναντι στη Σπάρτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (16:00).

Ακριβώς έξι μήνες μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό, ο Βραζιλιάνος τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ουζουνίδη στο σημερινό φιλικό με τη Σπάρτη στη Λεωφόρο (16:00). Επιστροφή και για τον Μυστακίδη.

Ήταν 20 Σεπτεμβρίου όταν ο Λουτσιάνο Νέβες έπεφτε στο χορτάρι του Απόστολος Νικολαΐδης στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάρισα. Την επόμενη μέρα, ανήμερα μάλιστα της ανακοίνωσης – αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, τα νέα ήταν σοκαριστικά. Ρήξη χιαστών, που θα τον άφηνε εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

Ακριβώς έξι μήνες μετά, σήμερα 22 Μαρτίου, ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος πλέον να μπει ξανά στο γήπεδο και να δώσει την επιθετική βοήθεια που τόσο θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την Σπάρτη στις 16:00 στο Απόστολος Νικολαΐδης (κεκλεισμένων των θυρών), ο Λουτσιάνο θα αγωνιστεί και πάλι.

Ο Ουζουνίδης βλέπει την επίθεσή του να… γεμίζει, αφού επιστρέφει και ο Μυστακίδης, έπειτα από διάστημα 45 ημερών. Ο Έλληνας προπονητής, αντίθετα, δεν έχει στη διάθεσή του τους τέσσερις διεθνείς (Κουρμπέλης, Λουντ, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης) και τους Διούδη, Εμμανουηλίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Exit mobile version