ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΚΑΜΠΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21: 05 - NS2 - PANATHINAIKOS24.GR)

Τελικός για τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισράηλ, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι που θα κρίνει αν υπάρχουν ελπίδες για την τετράδα.

Τελικός για τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ!

Οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή τους στα play offs της διοργάνωσης και πλέον παλεύουν για την καλύτερη δυνατή θέση. Ελπίδες για την 4η θέση υπάρχουν, αλλά δεν είναι και ό, τι πιο εύκολο.

Κι αυτό γιατί εκτός από νίκες του “τριφυλλιού” χρειάζεται και ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μάρκους Ντένμον που ταλαιπωρείται από μια ελαφρά θλάση.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς, ο Ισπανός Μπέντζαμιν Χιμένεθ και ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς ορίστηκαν διαιτητές από την Ευρωλίγκα.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: 

Πέμπτη 22/3 20:00 Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός 21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Βαλένθια 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις Κάουνας

Παρασκευή 23/3 19:00 Χίμκι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 20:00 Μπάμπεργκ-Μάλαγα 21:00 Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές 22:00 Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...