ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, λόγω Σισοκό!

«Μποναμάς» από το... πουθενά για τον Παναθηναϊκό, με... αποστολέα τον πρώην ποδοσφαιριστή του.

30.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, λόγω Σισοκό!

Ο Ιμπραϊμ Σισοκό, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012/13, αγωνίζεται πλέον στην τουρκική Εσκίσεχιρσπορ, με τον σύλλογο από τη γείτονα χώρα να καταβάλλει το ποσό των 30.000 ευρώ στο «τριφύλλι».

Ο λόγος; Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει προσφυγή κατά της Εσκισεχίρσπορ, η οποία απέκτησε τον Ιβοριανό εξτρέμ την αμέσως επόμενη σεζόν, με την καταγγελία να έχει ως αιτιολογία πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε αγοραστεί από τη Βόλσφμπουργκ.

Οι «πράσινοι» αξίωναν ένα ποσό της τάξεως των 55.000 ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γείτονα χώρα θα λάβουν 30.000 ευρώ από τον πρώην πρόεδρο της Εσκισεχίρσπορ, Αϊντίν Μπεγκιτέρ, να πληρώνει το εν λόγω ποσό ώστε να αποφύγει ο σύλλογος την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.