ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αναγνώριση του Ίβκοβιτς για το δίδυμο Καλάθη – Γκιστ

Τι είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη συνεργασία των δύο «πυλώνων» του Παναθηναϊκού.

Η αναγνώριση του Ίβκοβιτς για το δίδυμο Καλάθη - Γκιστ

Στην ερώτηση που έθεσε η Euroleague στον Ντούσαν Ίβκοβιτς για τον καλύτερο dunker της διοργάνωσης, ο Σέρβος απάντησε τα εξής, εκθειάζοντας εν τέλει το δίδυμο Καλάθη – Γκιστ:

«Για μένα, οι δύο πόντοι είναι πάντα δύο πόντοι. Όταν ένας scout μού στέλνει βίντεο με τα highlights ενός παίκτη, δεν κοιτάζω ποτέ τα καρφώματα και τις ικανότητες των παικτών σε αυτό το κομμάτι. Δεν δίνω λοιπόν μεγάλη προσοχή στα καρφώματα, αλλά μου αρέσει να βλέπω παίκτες να καρφώνουν θεαματικά την μπάλα. Σίγουρα, οι φίλαθλοι αγαπούν να βλέπουν τέτοιες φάσεις, αλλά έχω μία ερώτηση:

Όταν βλέπεις ένα θεαματικό κάρφωμα με μία άλεϊ-ουπ συνεργασία ανάμεσα σε Καλάθη-Γκιστ ή σε Σλούκα-Βέσελι, για παράδειγμα, ποιος έχει κάνει μεγαλύτερη δουλειά; Ο παίκτης που δημιούργησε τη φάση με την πάσα ή αυτός που κάρφωσε; Αυτοί οι συνδυασμοί βγάζουν τα καλύτερα καρφώματα. Και όσον αφορά στο “διάβασμα” μίας άμυνας δύο εναντίον δύο, το αγαπημένο μου δίδυμο είναι σίγουρα το Καλάθης-Γκιστ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.