ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν υπέγραψε ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη

Οι «πράσινοι» ήταν αντίθετοι με τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού για την Super League και δεν έβαλαν την υπογραφή τους.

Δεν υπέγραψε ο Παναθηναϊκός τις προτάσεις Βασιλειάδη

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω επιστολής που απεστάλη στην Super League και στον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν συμφωνούν με τις προτάσεις του υφυπουργού, οι οποίες κατατέθηκαν προς υπογραφή στις 16 ομάδες του συνεταιρισμού για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Στο «τριφύλλι» τόνισαν ότι οι νόμοι και οι ποινές υφίστανται μεν αλλά εφαρμόζονται επιλεκτικά, αδικώντας ορισμένους και ωφελώντας άλλους, συμπληρώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις ποινές που έχει δεχθεί, προβάλλοντας το επιχείρημα αυτό ως λόγο για την άρνησή υπογραφής στις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού.

Πλην του Παναθηναϊκού, το κείμενο με τις προτάσεις του Γ. Βασιλειάδη δεν θα έχει τις υπογραφές των Ολυμπιακού, Ξάνθης και ΑΕΛ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.