ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Παναθηναϊκός: «Συναινούμε σε διαβούλευση στη βάση των προτάσεων Βασιλειάδη»

Τι αναφέρει η επιστολή του Παναθηναϊκού προς την Super League σχετικά με τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: «Συναινούμε σε διαβούλευση στη βάση των προτάσεων Βασιλειάδη»

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρκώς και αταλάντευτα μάχεται κατά των φαινομένων βίας αλλά και κατά κάθε παράνομης ενέργειας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι πρόθυμη να συμπράξει σε κάθε υγιή προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δυστυχώς, τα πρόσφατα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα οποία οδήγησαν στην διακοπή του Πρωταθλήματο αλλά και προηγούμενα περιστατικά βίας και άλλων παράνομων ενεργειών, αναδεικνύουν έτι περισσότερο την ήδη επεφρασμένη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ότι στο ποδόσφαιρο νόμοι και ποινές υπάρχουν αλλά επιβάλλονται επιλεκτικά, με συγκεκριμένους πάντα ωφεληθέντες και αδικηθέντες.

Το ήδη εξαιρετικά αυστηρό (ως και εξοντωτικό) πλαίσιο ποινών έχει πολλάκις εφαρμοσθεί σε απόλυτο βαθμό κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ για όμοια περιστατικά, η αντιμετώπιση ήταν εντελώς διαφορετική, καταργούμενη κάθε έννοια ισονομίας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επειδή πρώτιστο μέλημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και θεωρούμε ότι η επανέναρξή του πρωταθλήματος εντάσσεται σε αυτήν την κατεύθυνση, συναινούμε να συμμετάσχουμε και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ σε διαβούλευση στη βάση των προτάσεων του υφυπουργού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.