ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η βαθμολογία της Euroleague: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (pic)

Δείτε σε ποια θέση βρίσκονται οι «πράσινοι» μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μακάμπι (76-75).

Η βαθμολογία της Euroleague: Σε ποια θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός (pic)

Η Ζαλγκίρις το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 88-81 των Λιθουανών και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 4ης θέσης, με το δεύτερο σερί δώρο των Ισπανών στον Παναθηναϊκό, (ο οποίος πήρε μεγάλο διπλό στο Ισραήλ), να μην έρχεται.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση και στο 17-11, στο ίδιο ρεκόρ με την 4η Ρεάλ που έχει τη διαφορά υπέρ της, με τη Ζαλγκίρις να υποχωρεί στην έβδομη θέση και τη Χίμκι να παίζει αύριο.

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.