ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

Επιστρέφει ο Λουτσιάνο σήμερα κόντρα στη Σπάρτη

20 Σεπτεμβρίου - 22 Μαρτίου: Ακριβώς έξι μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του, ο Λουτσιάνο Νέβες μπαίνει σήμερα και πάλι στο γήπεδο στο φιλικό απέναντι στη Σπάρτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (16:00).

Επιστρέφει ο Λουτσιάνο σήμερα κόντρα στη Σπάρτη

Ακριβώς έξι μήνες μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό, ο Βραζιλιάνος τίθεται και πάλι στη διάθεση του Ουζουνίδη στο σημερινό φιλικό με τη Σπάρτη στη Λεωφόρο (16:00). Επιστροφή και για τον Μυστακίδη.

Ήταν 20 Σεπτεμβρίου όταν ο Λουτσιάνο Νέβες έπεφτε στο χορτάρι του Απόστολος Νικολαΐδης στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λάρισα. Την επόμενη μέρα, ανήμερα μάλιστα της ανακοίνωσης – αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου, τα νέα ήταν σοκαριστικά. Ρήξη χιαστών, που θα τον άφηνε εκτός γηπέδων για έξι μήνες.

Ακριβώς έξι μήνες μετά, σήμερα 22 Μαρτίου, ο Βραζιλιάνος είναι έτοιμος πλέον να μπει ξανά στο γήπεδο και να δώσει την επιθετική βοήθεια που τόσο θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την Σπάρτη στις 16:00 στο Απόστολος Νικολαΐδης (κεκλεισμένων των θυρών), ο Λουτσιάνο θα αγωνιστεί και πάλι.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουζουνίδης βλέπει την επίθεσή του να… γεμίζει, αφού επιστρέφει και ο Μυστακίδης, έπειτα από διάστημα 45 ημερών. Ο Έλληνας προπονητής, αντίθετα, δεν έχει στη διάθεσή του τους τέσσερις διεθνείς (Κουρμπέλης, Λουντ, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης) και τους Διούδη, Εμμανουηλίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.