ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωράει σε δυο μέτωπα το Athens Alive

Τρέχουν τις εξελίξεις για το Athens Alive και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι ξένοι επενδυτές.

Προχωράει σε δυο μέτωπα το Athens Alive

Η ομάδα επιχειρηματιών που είναι έτοιμη να εμπλακεί στο μεγάλο πρότζεκτ, ετοιμάζει το επικαιροποιημένο πλάνο, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ενα πλάνο που θα παρουσιάσουν στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ παράκλληλα περιμένουν από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση τη νομοθετική θωράκιση του έργου, προκειμένου όλα να είναι καθαρά, νόμιμα και να μην υπάρξουν εμπόδια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε τους ξένους συνεργάτες του στο πρότζεκτ για τις πρώτες παρατηρήσεις που είχε κάνει στο αρχικό πλάνο ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αφότου το μελέτησαν.  Ολες οι αλλαγές και παρεμβάσεις επεξεργάζονται και σύντομα θα παρουσιαστεί το αναθεωρημένο πλάνο στην κυβέρνηση.

Όλες οι πλευρές δείχνουν διάθεση να προχωρήσει το πλάνο, καθώς άπαντες προσδοκούν σε σημαντικά οφέλη. Το κυριότερο, φυσικά, είναι η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Από την πλευρά των επενδυτών αναμένουν σε αποφασιστικότητα και… σβέλτες κινήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης, ώστε οι εξελίξεις να τρέξουν, το έργο να πάρει σάρκα και οστά και η ΠΑΕ να γυρίσει σελίδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.