ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυλωνίτης: «Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος η διακοπή»

Οι δηλώσεις του Τάσου Αυλωνίτη για τη διακοπή της Super League αλλά και το φιλικό με τη Σπάρτη.

Αυλωνίτης: «Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος η διακοπή» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας αμυντικός του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova:

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη:  «Τα φιλικά δίνουν έναν ρυθμό παιχνιδιού και καλύτερης φυσικής κατάστασης, τον οποίο δεν κερδίζεις τόσο πολύ μέσα από τις προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν και θα δώσουμε άλλο ένα φιλικό, στην περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Είναι απαραίτητα αυτά τα φιλικά για να δούμε και σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες και επανέρχονται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κέρδος από αυτό».

Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε»
Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε» 3.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη:  «Τα παιδιά έχουν μπει αυτή την εβδομάδα μαζί μας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα φιλικά είναι κέρδος γι’ αυτούς. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ο χρόνος είναι κέρδος. Οπότε γι’ αυτούς, όσο πιο αργά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:  «Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close