ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: «Δεν ξέρω τίποτα για επενδυτή από τις ΗΠΑ»

Η πρώτη αντίδραση από τον Γιάννη Αλαφούζο μετά το δημοσίευμα για ενδιαφέρον Αμερικανού επενδυτή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αλαφούζος: «Δεν ξέρω τίποτα για επενδυτή από τις ΗΠΑ»

Την παραμικρή ιδέα για τα περί Αμερικανού επενδυτή δεν έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, όπως μετέφερε στους συνεργάτες του. Μετά το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο άνθρωπος από τη Νέα Υόρκη που ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει μιλήσει και με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ο κ. Αλαφούζος επί της ουσίας το διέψευσε.

«Δεν ξέρω το παραμικρό για ομογενή επενδυτή από τις ΗΠΑ. Δε με έχει ενοχλήσει κανείς δεν έχω ιδέα», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνεργάτες του, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.  Συνεπώς, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα για επίδοξο αγοραστή της ΠΑΕ από τη Νέα Υόρκη.

Ολα αυτά σε μια περίοδο που δεν αποκλείεται να υπάρξει τοποθέτηση από την πλευρά του κ. Αλαφούζου για την πρόταση Γιαννακόπουλου – επενδυτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...