ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βουγιούκας: «Είναι δύσκολο να παίζεις λιγότερο, αλλά… εδώ είναι Παναθηναϊκός»

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μακάμπι, για τη συνεισφορά του στον φετινό Παναθηναϊκό αλλά και τα πλέι οφ που έρχονται.

Βουγιούκας: «Είναι δύσκολο να παίζεις λιγότερο, αλλά... εδώ είναι Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη νίκη επί της Μακάμπι: «Μας λείπει λίγο ύπνος, αλλά πήραμε μια καλή νίκη, μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια και αυτό είναι που μετράει! Δεν είχα σκεφτεί αν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν το χειρότερό μου. Σίγουρα δεν ήμουν καλός. Έτσι είναι το μπάσκετ, με τα πάνω και τα κάτω του. Ειδικά με το ρόλο που έχω εγώ, πρέπει να είσαι αποτελεσματικός στο συγκεκριμένο χρόνο που αγωνίζεσαι. Κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Είμαι χαρούμενος που χθες βγήκε με την Μακάμπι και βοήθησα στο να νικήσουμε. Προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι ουσιαστικός για την ομάδα, για το καλό του Παναθηναϊκού. Μου είχαν πει από το καλοκαίρι για το ρόλο που θα έχω, ήμουν ενήμερος. Κάποιες φορές είναι δύσκολο όταν παίζεις λιγότερο, αλλά εκεί πρέπει να σκέφτεσαι πως ανήκεις στον Παναθηναϊκό, σε μια μεγάλη ομάδα, όπου ο καθένας έχει το ρόλο του».

Για το αν γνώριζαν στον Παναθηναϊκό την εξέλιξη του Ρεάλ-Ζαλγκίρις: «Δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση σε εμάς τους παίκτες. Ίσως κάποια άτομα στον πάγκο να γνώριζαν. Ήταν τόσο ντέρμπι το δικό μας παιχνίδι που δεν το σκεφτόσουν καν».

Για τον Παραχούσκι που αντιμετώπισε χθες: «Είναι… γίγαντας. Μεγαλόσωμος, τον ξέρω από πέρσι που ήμουν στην Λοκομοτίβ. Λίγο χάνεται στην Μακάμπι γιατί με το στυλ που έχει η ομάδα, δεν τον αξιοποιούν. Είναι μπασκετικός, τουλάχιστον χθες τον βγάλαμε εκτός παιχνιδιού…».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας: «Είμαστε μια ομάδα με υψηλό ταβάνι. Είναι στο χέρι όλων μας να βρούμε την κατάλληλη χημεία, την κατάλληλη στιγμή. Φαίνεται πως εσχάτως το καταφέρνουμε… Μακάρι στα πλέι οφ να μας τύχει ένας αντίπαλος που να μας ταιριάζει. Ακόμα και με μειονέκτημα έδρας, μπορούμε. Αρκεί να μην μας τύχει μία “σκληρή” έδρα. Δείχνουμε πως και εκτός έδρας μπορούμε για να πάμε στο Final-4. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σκεφτεί ιδιαίτερα για το ποιος μας ταιριάζει θεωρητικά. Κανείς δεν πρόκειται να διαλέξει αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω ποιον θα ήθελα, γιατί όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές».

Για το φορμάτ της νέας Ευρωλίγκας: «Υπάρχει μεγάλη φθορά στους παίκτες. Όταν έχεις 2-3 παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάτι ιδιαίτερο από τακτικής άποψης. Υπάρχει μια κούραση που βγαίνει στο γήπεδο, γι’ αυτό και πολλές φορές τα φαβορί δεν αποδίδουν στο παρκέ και χάνουν εύκολα. Για όσους παίζουν, υπάρχει μια αυξημένη κόπωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...