Συνέντευξη στα ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπειρία που αποκόμισε αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολέντο:

Για τη ζωή στην Αθήνα και το φαγητό: «Το δυτικό φαγητό που υπάρχει είναι απίθανο. Όμως, η χωριάτικη σαλάτα που έτρωγα ακόμη δεν μπορώ να την ξεχάσω. Όπως και την Ακρόπολη. Είμαι από το Ρίο και πιστεύω πως η Αθήνα έχει πολλές ομοιότητες με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχει ωραία κτίρια και ωραίες παραλίες. Πάντα έχει ήλιο»

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τρελός. Ειδικά στο μπάσκετ. Πιστεύω πως μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»

Για τη θητεία του στον σύλλογο και τις διαφορές σε σχέση με τη Βραζιλία: «Για τους αμυντικούς δεν υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή. Στις χώρες της Ευρώπης τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και υπάρχουν περισσότερες δυνατές μονομαχίες. Οι διαιτητές δίνουν λίγα φάουλ, ενώ υπάρχει πολύ τρέξιμο.

Όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Στραματσιόνι μου ζήταγε να κάνω βαθιές μπαλιές, αλλιώς έπρεπε να παραμείνω στη θέση μου. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στον Παναθηναϊκό, πέρασα αρκετά καλά. Είχα μερικές πολύ καλές στιγμές, όπως εκείνες που σκόραρα. Όλα τα γκολ μου τα σημείωσα με το κεφάλι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS