ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέντο: «Πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό, παρά τις δυσκολίες»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε για την εμπειρία του στο «τριφύλλι», το ελληνικό φαγητό αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου.

Μολέντο: «Πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό, παρά τις δυσκολίες»

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπειρία που αποκόμισε αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολέντο:

Για τη ζωή στην Αθήνα και το φαγητό: «Το δυτικό φαγητό που υπάρχει είναι απίθανο. Όμως, η χωριάτικη σαλάτα που έτρωγα ακόμη δεν μπορώ να την ξεχάσω. Όπως και την Ακρόπολη. Είμαι από το Ρίο και πιστεύω πως η Αθήνα έχει πολλές ομοιότητες με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχει ωραία κτίρια και ωραίες παραλίες. Πάντα έχει ήλιο»

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τρελός. Ειδικά στο μπάσκετ. Πιστεύω πως μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη θητεία του στον σύλλογο και τις διαφορές σε σχέση με τη Βραζιλία: «Για τους αμυντικούς δεν υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή. Στις χώρες της Ευρώπης τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και υπάρχουν περισσότερες δυνατές μονομαχίες. Οι διαιτητές δίνουν λίγα φάουλ, ενώ υπάρχει πολύ τρέξιμο.

Όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Στραματσιόνι μου ζήταγε να κάνω βαθιές μπαλιές, αλλιώς έπρεπε να παραμείνω στη θέση μου. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στον Παναθηναϊκό, πέρασα αρκετά καλά. Είχα μερικές πολύ καλές στιγμές, όπως εκείνες που σκόραρα. Όλα τα γκολ μου τα σημείωσα με το κεφάλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.