ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήτογλου: «Δεν είναι στο χέρι μας η τετράδα, αλλά θα την κυνηγήσουμε»

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για είσοδο στην τετράδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο Κωνσταντίνος Μήτογλου.

Μήτογλου: «Δεν είναι στο χέρι μας η τετράδα, αλλά θα την κυνηγήσουμε»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Να διατηρήσουμε το αήττητο

 Η ομάδα πέτυχε ακόμα μία σημαντική νίκη την Πέμπτη το βράδυ στη «μάχη» που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η είσοδος στην πρώτη τετράδα δεν είναι στο… χέρι μας, ωστόσο θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.
 Ακόμη, όμως, και αν δεν τα καταφέρουμε, οι εκτός έδρας νίκες σε Μάλαγα και Τελ Αβίβ μας δίνουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση εν όψει των πλέι οφ. Ακολουθούν δύο αγώνες με τη Βαλένθια και την Αρμάνι, όπου προφανώς και πρέπει να κερδίσουμε.

 Πριν από αυτά, όμως, υπάρχει ο αγώνας με τα Τρίκαλα. Μπορεί η Euroleague να είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας απασχολεί. Αντιθέτως, θέλουμε να παίζουμε παντού καλά και να κερδίζουμε.

Τα Τρίκαλα μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και ψάχνουν νίκες ακόμη και εκτός προγράμματος για να τα καταφέρουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε σοβαρά και βάσει του πλάνου μας ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα Τρίκαλα, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ και πρέπει να τους ανταμείψουμε.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.