ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Aδιανόητο δημοσίευμα της Nottingham Post: «Επίλεκτο γκρουπ ελληνικών ΜΜΕ κατηγορεί τον Μαρινάκη για ναρκωτικά»

Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της.

Aδιανόητο δημοσίευμα της Nottingham Post: «Επίλεκτο γκρουπ ελληνικών ΜΜΕ κατηγορεί τον Μαρινάκη για ναρκωτικά»

Τοπική εφημερίδα του Νότιγχαμ αναφέρει ότι… ελληνικά Μέσα κατηγορούν τον Μαρινάκη για εμπλοκή σε σκάνδαλο με ναρκωτικά!

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, έκανε επίσημη δήλωσε σε απάντησή ορισμένων αναφορών σε μερίδα των ελληνικών ΜΜΕ που υποστήριξαν ότι έχει εμπλακεί σε συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.625 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα επίλεκτο γκρουπ των ελληνικών ΜΜΕ αναφέρει ότι ο Μαρινάκης, μαζί με τρεις άλλους, έχει εμπλακεί σε εμπόριο ναρκωτικών και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με τον ίδιο σκοπό.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, τον σύλλογο που επίσης είναι ιδιοκτησίας του, ο Μαρινάκης δηλώνει την αθωότητά του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...