ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτή οφειλή σε Ζέκα για την εφορία

Νέο «καμπανάκι» για τον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή μέσο να ζητά ένα ποσό για την εφορία.

Ανοιχτή οφειλή σε Ζέκα για την εφορία

Ανοιχτές υποθέσεις υπάρχουν και με τον Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό, με τον πρώην αρχηγό του «τριφυλλιού» να ζητάει τα χρήματα που του οφείλονται για να πληρώσει την εφορία.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Ζέκα είδε τους λογαριασμούς του να μπλοκάρονται και ως εκ τούτου ζητάει το ποσό των 150.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό για την εφορία.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έλεγε πάντως ότι θα κάνει υπομονή για κάποιο διάστημα, περιμένοντας μήπως βρεθεί λύση, πριν αποφασίσει να πάρει και αυτός τη δικαστική οδό, κάνοντας προσφυγή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.