ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Συναπάντημα με… δικό του άνθρωπο στα Τρίκαλα (vids)

Ο Μιχάλης Λούντζης... φιλοξενεί σήμερα -ως παίκτης των Τρικάλων- τους δικούς του ανθρώπους και ετοιμάζεται για μια μεστή εμφάνιση ενώπιον του Τσάβι Πασκουάλ.

Συναπάντημα με... δικό του άνθρωπο στα Τρίκαλα (vids)

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε το «ΟΚ» ώστε να φύγουν -προσωρινά- για άλλες πολιτείες δύο από τα νεαρά ταλέντα που υπήρχαν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Καταλανός έκρινε πως σε αυτή τη φάση της καριέρας τους, οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Μιχάλης Λούντζης, θα ήταν προτιμότερο να «ψηθούν» (όπως αναφέρεται στη μπασκετική αργκό) στα παρκέ της Α1, μέσω της παρουσίας τους, ως δανεικοί, σε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Ο μεν Χαραλαμπόπουλος ακολούθησε το κάλεσμα του Ηλία Παπαθεοδώρου και μετέβη στον ΠΑΟΚ και ο δε Λούντζης έγινε κάτοικος Τρικάλων και σήμερα, θα υποδεχθεί την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ως οικοδεσπότης, στην αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα Τρίκαλα αναμένεται να «παίξουν» στις επόμενες αγωνιστικές το τελευταίο τους «χαρτί» για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, γεγονός που μόνο εύκολο δεν είναι, κρίνοντας από το ως τώρα ρεκόρ τους (3-16), το οποίο τους έχει φέρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η αγωνία για την παραμονή και οι συνεχείς προσπάθειες που γίνονται στην θεσσαλική ομάδα έχουν επίδραση στον Λούντζη, ο οποίος διαθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό ρόστερ της ομάδας, κρίνοντας από τα 25 λεπτά που πατάει κατά μέσο όρο το παρκέ στα παιχνίδια της ομάδας του.

Ως τώρα, ο 19χρονος γκαρντ έχει καταγράψει με τα Τρίκαλα κατά μέσο όρο 8.5 πόντους (30.3% διπ., 39.6% τριπ., 72% βολές) σε 19 συμμετοχές, μοιράζοντας 2 ασίστ ανά παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στα Τρίκαλα, ο νεαρός έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα ωραιότερα στιγμιότυπα της χρονιάς, όταν στο ματς με τον Προμηθέα έστειλε τον 16χρονο αθλητή του αντιπάλου στις βολές για να πετύχει τους πρώτους του πόντους στη Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.