ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στα Τρίκαλα!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδωσαν δυναμικό παρών στο κλειστό των Τρικάλων και στη συνέχεια αψήφισαν τις καιρικές συνθήκες για να αποθεώσουν τους παίκτες του Πασκουάλ.

Αποθέωση για τον Παναθηναϊκό στα Τρίκαλα!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ κατάφερε να αποζημιώσει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από τα Τρίκαλα και τις γύρω περιοχές στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης για την αναμέτρηση Τρίκαλα – Παναθηναϊκός.

Οι οπαδοί της ομάδας έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στο κλειστό και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη στήριξή τους προς τον εξάστερο.

Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός πως μετά το τέλος του ματς, αρκετοί εξ αυτών αψήφισαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη, περιμένοντας την έξοδο της αποστολής από το γήπεδο για την ανάλογη αποθέωση, αλλά και για να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σημείωσαν χαρακτηριστικά: «Τους ευχαριστούμε για τη συγκλονιστική στήριξή τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.