ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οικονόμου: «Μας επηρεάζει αρνητικά η διακοπή»

Οι δηλώσεις του Έλληνα αμυντικού για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού.

Οικονόμου: «Μας επηρεάζει αρνητικά η διακοπή»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οικονόμου:

Για το φιλικό με τη Σπάρτη: «Ήταν ένα φιλικό ματς και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα μαζί με τον κόουτς. Για εμάς ήταν ένα καλό φιλικό, γιατί προσπαθήσαμε να κερδίσουμε κάποια πράγματα εξαιτίας της διακοπής, ώστε να μην μας αφήσει πίσω. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα και αν θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα».

Για την επιστροφή των Λουτσιάνο-Μυστακίδη: «Δόξα τω Θεώ, τα παιδιά γύρισαν. Ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες, ενώ αγωνίστηκε και ο Μυστακίδης. Θέλουν το χρόνο τους, ειδικά ο Λουτσιάνο, για να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα. Έχει καλύτερα πατήματα και θα μας βοηθήσουν γιατί είναι καλοί παίκτες. Εμείς τους περιμένουμε να μπουν ενεργά στην ομάδα μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Σίγουρα μας επηρεάζει αρνητικά, γιατί είχαμε βρει τα πατήματά μας και δόξα τω Θεώ πηγαίναμε καλά. Παρόλο που στα δύο τελευταία ματς δεν κερδίσαμε, δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν γίνεται να κάνουμε τώρα κάτι το διαφορετικό. Προετοιμαζόμαστε με τις προπονήσεις και τα φιλικά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς, όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».

Για τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Δεν σχολιάζουμε κάτι, ούτε μπορούμε να πούμε κάτι για τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, κοιτάμε να είμαστε καλά στα αποδυτήρια μαζί με τον προπονητή, όπως και είμαστε. Αυτά είναι εξωαγωνιστικά προβλήματα και δεν θα αφορούν. Εμείς κοιτάμε να είμαστε καλά, κάθε φορά που παίζουμε να κερδίσουμε και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει εκεί που του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.