ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πράσινα» ρεκόρ για Θανάση και Μήτογλου στα Τρίκαλα!

Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις από τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού στην άνετη νίκη επί των Τρικάλων.

«Πράσινα» ρεκόρ για Θανάση και Μήτογλου στα Τρίκαλα!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις 20 νίκες στη Basket League έπειτα από το 96-66 επί των Τρικάλων στη Θεσσαλία, σε ένα ματς όπου ξεχώρισαν οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου.

Οι δυο τους κατέγραψαν την υψηλότερη συγκομιδή πόντων τους με την «πράσινη» φανέλα, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να σταματά στους… 25 πόντους με 7/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 5/7 βολές.

Ο δε Κωνσταντίνος Μήτογλου έβαλε τους περισσότερους πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει το «φράγμα» των 20 πόντων με 8/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 1/3 βολές.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.