ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το κύριο ζητούμενο για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και τα επόμενα βήματα

Προχωράει με σταθερά βήματα το πρότζεκτ του Athens Alive OAKA. Ποιο είναι το πρώτο μέλημα των επενδυτών.

Το κύριο ζητούμενο για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ και τα επόμενα βήματα

Η πλευρά Γιαννακόπουλου – επενδυτών, έχει παρουσιάσει στην κυβέρνηση τα πλάνα της για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί μια πρώτη συμφωνία για το γενικό πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το πρότζεκτ.

Πλέον, σύμφωνα με τη Live Sport, σειρά παίρνει η εξέταση των επιμέρους ζητημάτων που αφορούν τη χωροθέτηση των εγκαταστάσεων, τη χρήση της γης αλλά και τις προϋποθέσεις για την ανέγερση χώρων για εμπορική χρήση. Τα παραπάνω θα συζητηθούν στο άμεσο μέλλον μεταξύ των εκπροσώπων της κοινοπραξίας και των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων.

Πάντως, το πρώτο και κύριο μέλημα των επενδυτών για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ είναι η θωράκισή του σε όλα τα επίπεδα, με το αρχικό βήμα να είναι η υπογραφή συμφωνίας με την κυβέρνηση και οι αντίστοιχες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα το διασφαλίζουν.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η πλευρά Γιαννακόπουλου – επενδυτών, γνωρίζοντας τις ιδιομορφίες της ελληνικής γραφειοκρατίας, αναμένεται να ζητήσει την πρόβλεψη ρήτρας στις γραπτές συμφωνίες που αναμένεται να υπογραφούν, ώστε να εξασφαλιστεί η κοινοπραξία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.