Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων και από σήμερα, Δευτέρα, επιστρέφουν στο Κορωπί και στο καθιερωμένο ραντεβού τους για προπόνηση.

Το ζήτημα που έχει προκύψει και απασχολεί έντονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα. Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένει και εκείνος με τη σειρά του το τι θα αποφανθεί το Δ.Σ της λίγκας κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με τις πιθανότητες επανέναρξης του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να διαμορφώσει ανάλογο πρόγραμμα στο Κορωπί.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, άπαντες θα ανεβάσουν ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αν τα πράγματα παραμένουν ως έχουν και συνεχιστεί η διακοπή, τότε ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα διαμορφώσουν ανάλογα το πρόγραμμα προπόνησης, αναζητώντας νέα ομάδα για φιλικό.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει υπόψιν του ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η διεξαγωγή νέας φιλικής αναμέτρησης είναι επιβεβλημένη, ώστε οι παίκτες να διατηρήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα τον αγωνιστικό ρυθμό τους και τη φόρμα τους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS