Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω πως υπάρχει κάποιος Ελληνοαμερικάνος, που ζει πολύ μακριά από εδώ, αλλά που έχει γνώση της κατάστασης και επιθυμεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ μεγάλο μέγεθος ο Παναθηναϊκός για να αφήνει ασυγκίνητους ανθρώπους που μπορούν έχουν τη δύναμη να τον βοηθήσουν κι ας είναι εξαφανισμένοι οι περισσότεροι Έλληνες… λεφτάδες.

Όμως δεν γίνεται να μη σου κάνει εντύπωση το τάιμινγκ στο οποίο… έσκασε ο υποψήφιος επενδυτής από την Αμερική. Αναρωτιέσαι που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα, όταν η ομάδα όδευε με χίλια προς τον γκρεμό. Προσπαθείς να καταλάβεις γιατί δεν ήρθε να κάνει μια πρόταση που θα τη σώσει και περίμενε τη στιγμή που θα εμφανιστεί κάποιος άλλος, όπως ο Γιαννακόπουλος με τους συνεργάτες του, για να διοχετεύσει στον Τύπο την επιθυμία του να πάρει την ΠΑΕ.

Αν πράγματι υπάρχει ένας… θείος από το Αμέρικα, οφείλει να εμφανιστεί όχι σήμερα και αύριο, αλλά… χθες. Να μας συστηθεί, να μας πει το όνομά του, να τον δούμε και να μας δει. Να διαπιστώσουμε με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Οι φήμες δεν βοηθούν σε τίποτα και σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει σε κάτι τέτοιο, όταν δεν έχει μπροστά του κάτι χειροπιαστό.

Η πραγματικότητα είναι πως τούτη την ώρα μονάχα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο άνθρωπος που τρέχει και παλεύει όχι μόνο για την επόμενη μέρα αλλά και για το σήμερα. Για να σώσει τον σύλλογο από τον υποβιβασμό. Προσπάθησε να πείσει τους επενδυτές να αναλάβουν άμεσα την ομάδα, κάνει επαφές με την κυβέρνηση για να βρεθεί λύση και δείχνει με τη στάση του πως μόνο… παιχνιδάκι δεν είναι η υπόθεση που εξελίσσεται. Το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ είναι πιο σοβαρό από κάθε άλλη φορά. Και ίσως η τελευταία ευκαιρία να σωθεί η ποδοσφαιρική ομάδα.

Τώρα αν υπάρχουν Αμερικάνοι, Κινέζοι, Άραβες ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να εμφανιστεί, καλό θα είναι να το κάνουν επώνυμα. Με τα ονόματά τους και τα πρόσωπά τους. Οι φήμες δεν βοηθούν. Μόνο η πραγματικότητα μπορεί να βοηθήσει. Και η πραγματικότητα λέει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κοινοπραξία έχουν δείξει το μοναδικό αληθινό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ. Με ονόματα, διευθύνσεις, επιστολές και συγκεκριμένα νούμερα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου