Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, η πρόταση της ΑΕΚ να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση λόγω χρεών, δεν πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι το έργο του Παναθηναϊκού, που πόνταρε σε μια τέτοια αλλαγή, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Πέντε μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για κατάθεση του φακέλου στην ΕΠΟ και τα πάντα είναι στον αέρα! Οι πιθανότητες να μην πάρει άδεια, λόγω χρεών, η πράσινη ΠΑΕ είναι αυξημένες, κάτι που θα σημάνει τον υποβιβασμό του “τριφυλλιού” για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, εξερχόμενος από το Δ.Σ. της Λίγκας, οι “πράσινοι” θα προσφύγουν στην ΕΠΟ και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Τα περιθώρια, όμως, έχουν στενέψει. Ο κίνδυνος πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά μεγάλος και μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Αν, φυσικά, ο Γιάννης Αλαφούζος βάλει τα χρήματα και “καθαρίσει” τα πάντα, τότε η ομάδα θα τη γλιτώσει. Θυμίζουμε ότι απαιτούνται περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, εκπνέει σε 5 ημέρες, δηλαδή στις 31 Μαρτίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS