ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέντε μέρες πριν από τον γκρεμό ο Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που η ποινή υποβιβασμού για τις ομάδες οι οποίες δε θα πάρουν άδεια συμμετοχής, δεν αλλάζει, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πέντε μέρες για να τα αλλάξει όλα.

Πέντε μέρες πριν από τον γκρεμό ο Παναθηναϊκός

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, η πρόταση της ΑΕΚ να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση λόγω χρεών, δεν πέρασε. Αυτό σημαίνει ότι το έργο του Παναθηναϊκού, που πόνταρε σε μια τέτοια αλλαγή, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Πέντε μέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για κατάθεση του φακέλου στην ΕΠΟ και τα πάντα είναι στον αέρα! Οι πιθανότητες να μην πάρει άδεια, λόγω χρεών, η πράσινη ΠΑΕ είναι αυξημένες, κάτι που θα σημάνει τον υποβιβασμό του “τριφυλλιού” για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, εξερχόμενος από το Δ.Σ. της Λίγκας, οι “πράσινοι” θα προσφύγουν στην ΕΠΟ και θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Τα περιθώρια, όμως, έχουν στενέψει. Ο κίνδυνος πλέον για τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά μεγάλος και μένει να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες. Αν, φυσικά, ο Γιάννης Αλαφούζος βάλει τα χρήματα και “καθαρίσει” τα πάντα, τότε η ομάδα θα τη γλιτώσει. Θυμίζουμε ότι απαιτούνται περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η προθεσμία για την κατάθεση των φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, εκπνέει σε 5 ημέρες, δηλαδή στις 31 Μαρτίου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.