ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρίσιμο Δ.Σ στη Super League και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Ημέρα κρίσης στην Super League, όπου θα τεθεί επί τάπητος, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της αφαίρεσης της ποινής υποβιβασμού σε περίπτωση μη εξασφάλισης αδειοδότησης.

Κρίσιμο Δ.Σ στη Super League και αγωνία στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει τα βλέμματα στραμμένα στο σημερινό Δ.Σ της λίγκας, στο οποίο θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον συνεταιρισμό και αφορούν το τρέχον πρωτάθλημα αλλά και την επόμενη ημέρα.

Το δεύτερο πεδίο είναι εκείνο που αφορά περισσότερο τον Παναθηναϊκό, καθώς στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί η πρόταση αλλαγής της ποινής για τους συλλόγους που δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα γίνει αποδεκτή πρόταση για τη μετατροπή της ποινής που ως τώρα προβλέπει υποβιβασμό των συλλόγων που αδυνατούν να εξασφαλίσουν άδεια, ποντάροντας ότι πλην του Παναθηναϊκού υπάρχουν κι άλλες ομάδες στον συνεταιρισμό που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέρει η «Live Sport», η πρόταση του Παναθηναϊκού για αλλαγή της ποινής από υποβιβασμό στην επιβολή οικονομικών/βαθμολογικών κυρώσεων, θα λάβει αποδοχής από τα περισσότερα μέλη της λίγκας, όχι όμως από την πλειοψηφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η πρόταση αλλαγής της ποινής περάσει από τη λίγκα τότε θα προωθηθεί αντίστοιχα στην ΕΠΟ, η οποία έχει τη δικαιοδοσία να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...