ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγώνας με τον χρόνο στον Παναθηναϊκό, νέες επαφές με πιστωτές

«Τρέχει» να προλάβει την προθεσμία ο Παναθηναϊκός, νέος γύρος επαφών με πιστωτές.

Αγώνας με τον χρόνο στον Παναθηναϊκό, νέες επαφές με πιστωτές | panathinaikos24.gr

Η εξέλιξη της συζήτησης που έγινε στο Δ.Σ της Δευτέρας στην Super League, για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης, δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου και συνεχείς επαφές με πιστωτές ούτως ώστε να προλάβει τα… χειρότερα.

Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο
Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο 5.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» μπαίνουν από σήμερα σε διαδικασία νέων επαφών και συζητήσεων με τους πιστωτές τους, σε μια προσπάθεια να σωθεί ό,τι είναι δυνατόν μέχρι την 31η Μαρτίου, όταν και λήγει η προθεσμία κατάθεσης φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, έχοντας παράλληλα την ελπίδα πως η εν λόγω διαδικασία θα λάβει παράταση, όπως συζητιέται.

Στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να μπουν σε νέες κουβέντες για διακανονισμούς με τους πιστωτές, έχοντας ως επιχείρημα ότι σε περίπτωση που δεν επέλθουν συμφωνίες για ρύθμιση των χρεών, όλοι όσοι βρίσκονται στην αντίπερα όχθη δεν θα δουν τις απαιτήσεις τους να ικανοποιούνται, στην περίπτωση που το τριφύλλι δεν παραμείνει στην Super League.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «πράσινοι» μπαίνουν σε νέο αγώνα με τον χρόνο και τις προθεσμίες, ωστόσο για να υπάρξει η παραμικρή αντιστροφή του κλίματος, είναι προφανές πως θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συνεισφορά από τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς υπολογίζεται ότι απαιτούνται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ ώστε σε πρώτη φάση να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ναυαγίου…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close