ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγώνας με τον χρόνο στον Παναθηναϊκό, νέες επαφές με πιστωτές

«Τρέχει» να προλάβει την προθεσμία ο Παναθηναϊκός, νέος γύρος επαφών με πιστωτές.

Αγώνας με τον χρόνο στον Παναθηναϊκό, νέες επαφές με πιστωτές

Η εξέλιξη της συζήτησης που έγινε στο Δ.Σ της Δευτέρας στην Super League, για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης, δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου και συνεχείς επαφές με πιστωτές ούτως ώστε να προλάβει τα… χειρότερα.

Οι «πράσινοι» μπαίνουν από σήμερα σε διαδικασία νέων επαφών και συζητήσεων με τους πιστωτές τους, σε μια προσπάθεια να σωθεί ό,τι είναι δυνατόν μέχρι την 31η Μαρτίου, όταν και λήγει η προθεσμία κατάθεσης φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, έχοντας παράλληλα την ελπίδα πως η εν λόγω διαδικασία θα λάβει παράταση, όπως συζητιέται.

Στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να μπουν σε νέες κουβέντες για διακανονισμούς με τους πιστωτές, έχοντας ως επιχείρημα ότι σε περίπτωση που δεν επέλθουν συμφωνίες για ρύθμιση των χρεών, όλοι όσοι βρίσκονται στην αντίπερα όχθη δεν θα δουν τις απαιτήσεις τους να ικανοποιούνται, στην περίπτωση που το τριφύλλι δεν παραμείνει στην Super League.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «πράσινοι» μπαίνουν σε νέο αγώνα με τον χρόνο και τις προθεσμίες, ωστόσο για να υπάρξει η παραμικρή αντιστροφή του κλίματος, είναι προφανές πως θα πρέπει να υπάρξει η ανάλογη συνεισφορά από τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς υπολογίζεται ότι απαιτούνται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ ώστε σε πρώτη φάση να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ναυαγίου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...