ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διευκρινίσεις από Ερασιτέχνη για τη Γ.Σ

Τι αναφέρει η διευκρινιστική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Γενική Συνέλευση.

Διευκρινίσεις από Ερασιτέχνη για τη Γ.Σ

Αναλυτικά:

Mε μεγάλη μας έκπληξη αλλά και απογοήτευση διαβάσαμε σήμερα στον αθλητικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα στην εφημερίδα «η ΠΡΑΣΙΝΗ» να χαρακτηρίζεται η σύγκλιση της Γενικής Συνελεύσεως της 17ης Απριλίου από τη Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. ως «τρεχάλα για διαδικασίες εκλογών» και «κολοπιλάλα». Προς αποφυγή παρερμηνειών και για την ορθή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟ, επιθυμούμε να αποσαφηνίσουμε τα εξής:

Η απόφαση του Πρωτοδικείου, που έχει ορίσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ορίζει ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της παρούσης διοικήσεως είναι έξι(6) μήνες από τη δημοσίευση της, δηλαδή από τις 2 Νοεμβρίου 2017 και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ., εντός εξαμήνου το ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να προβεί στη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και των τακτικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως γίνεται κατανοητό, με απλά λόγια, η διαδικασία αυτή πρέπει να λάβει χώρα, όχι αργότερα από τις 2 Μαΐου του 2018. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παραθέτουμε αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλό θα ήταν τα μέσα που χαρακτηρίζουν την προαναγγελία της Γ.Σ. του Ερασιτέχνη ως προϊόν κάποιου ύποπτου σεναρίου, να ανατρέξουν σε δημοσίευμά τους την 14η Νοεμβρίου 2017 που αφορά την αναγγελία της αποφάσεως του Πρωτοδικείου σύμφωνα με την οποία η παρούσα Διοίκηση «θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα Μαΐου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.