ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαίνει σε κλίμα… 4×4!

Αρχίζει σήμερα η προετοιμασία για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη regular season της Euroleague.

Μπαίνει σε κλίμα... 4x4!

Μετά την άνετη… παρέλαση στα Τρίκαλα (96-66) οι παίκτες του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε τη Δευτέρα ο Τσάβι Πασκουάλ και από σήμερα άπαντες μπαίνουν σε κλίμα… Βαλένθια.

Οι «πράσινοι» αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Euroleague (30/3), η οποία θα είναι η τελευταία εντός έδρας δοκιμασία για τη regular season της Euroleague, καθώς έπειτα, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Μιλάνο (5/4) για το πέσιμο της σημαίας στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε η ομάδα του να πραγματοποιήσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, ώστε να αυξήσει την πίεση και να συνεχίσει να διατηρεί τις όποιες ελπίδες της για την τέταρτη θέση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.