ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός σε κρίση: Στα όριά τους οι ξένοι παίκτες!

Δεν τήρησε τις υποσχέσεις της η διοίκηση, γεγονός που έχει φέρει αναστάτωση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός σε κρίση: Στα όριά τους οι ξένοι παίκτες!

Στις αρχές Μαρτίου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί για να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα τους καταβληθούν τα υπόλοιπα χρήματα από τους μισθούς του Οκτώβρη.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν ότι για διαδικαστικούς λόγους θα λάβουν πρώτα το 30% (από το 60% του μισθού του Οκτώβρη που τους χρωστούσε η ΠΑΕ) και από τις 15 του μήνα θα τους καταβληθεί το υπόλοιπο ποσοστό.

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν συνέβη, κάτι που έγινε αντιληπτό από τις μεταξύ τους συνεννοήσεις στο Κορωπί και έφερε νέα ανησυχία και αναστάτωση στα αποδυτήρια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ του «τριφυλλιού» περιμένει τις δόσεις από τους μισθούς του Οκτώβρη και του Φλεβάρη, ενώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε οι μισθοί των παικτών της Ακαδημίας που κυμαίνονται στα 700 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...