Μόλις στα 25 του χρόνια, ο Φιλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, όντας… έρμαιο στις ορέξεις λυσσασμένων χουλιγκάνων. Δυστυχώς, ακόμη κι έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, όλα αυτά όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά συνεχίζονται και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι από τύχη δεν έχει υπάρξει κι άλλος νεκρός.

Το ραντεβού αυτό είχε κανονιστεί αρκετές μέρες πριν με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» αντιπάλους. Περίπου 300 άνθρωποι συναντήθηκαν και ενεπλάκησαν σε πολύ σοβαρά επεισόδια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Φιλόπουλου, με το περιστατικό, μάλιστα, να καταγράφεται από κάμερα κινητού.

Για την υπόθεση αυτή, βρίσκονται στη φυλακή τέσσερα άτομα από τους 27 κατηγορούμενους. Πρόκειται για τους Χρήστο Σακάτη, Βασίλη Ρουμπέτη, Νίκο Βαγιόπουλο και Βασίλη Ψυκάκο.

Ο Σακάτης καταδικάστηκε σε 16ετή κάθειρξη με μειωμένο καταλογισμό λόγω τοξικομανίας, ο Ρουμπέτης που πρωτόδικα είχε αθωωθεί (έχοντας εκτίσει 18 μήνες προφυλάκισης), καταδικάστηκε με 12ετή καθειρξη για απλή συνέργεια λόγω ελαφρυντικών, ενώ οι Βαγιόπουλος και Ψυκάκος καταδικάστηκαν με 10ετή κάθειρξη.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενος βρισκόταν και ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και Γ’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μιχάλης Κουντούρης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου