ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έντονος προβληματισμός στους παίκτες, τι περιμένουν από τη διοίκηση

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» βρίσκονται στα όριά τους και ζητούν εγγυήσεις και δεσμεύσεις από τη διοίκηση για να υπογράψουν τους διακανονισμούς.

Έντονος προβληματισμός στους παίκτες, τι περιμένουν από τη διοίκηση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να λύσει το συντομότερο δυνατό το θέμα με τους διακανονισμούς προς πρώην ποδοσφαιριστές και πιστωτές, ούτως ώστε να αποφύγει το «ναυάγιο», ωστόσο μέσα στις υποχρεώσεις της υπάρχουν και εκείνες που αφορούν την τακτοποίηση των οφειλών προς τους παίκτες του φετινού ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν κουραστεί από την όλη κατάσταση και σύμφωνα από τα όσα προκύπτουν δεν πρόκειται να αποδεχθούν την πρόταση διακανονισμού που ετοιμάζεται να τους κάνει η ΠΑΕ, εάν δεν λάβουν συγκεκριμένες εγγυήσεις και δεσμεύσεις από τη διοίκηση.

Ο προβληματισμός κυριαρχεί στο Κορωπί, τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους ξένους, κι αν οι πρώτοι ίσως εμφανιστούν πιο προσεγγίσιμοι για διαπραγματεύσεις, για τους δεύτερους τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς φέρεται να έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο υπομονής τους.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.