ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ειπώθηκε μεταξύ Γιαννακόπουλου και οπαδών

Ο διάλογος μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και των οπαδών που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το σπίτι του για να τον αποθεώσουν.

Τι ειπώθηκε μεταξύ Γιαννακόπουλου και οπαδών | panathinaikos24.gr

Λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέλευσης που διεξήχθη με πρωτοβουλία της Θύρας 13 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για το μέλλον του Παναθηναϊκού, μερίδα παρευρισκομένων κατευθύνθηκε προς το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να εκφράσει τη στήριξή του προς εκείνον και τις προσπάθειες που κάνει για να βγάλει τον σύλλογο από το αδιέξοδο.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 4.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είπε δύο κουβέντες με τους παρευρισκομένους, ζητώντας αρχικά να υπάρξει ηρεμία λόγω του προχωρημένου της ώρας. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ προχωράει, δείχνοντας την αισιοδοξία του για το εγχείρημα, καθώς η κυβέρνηση φέρεται να το βλέπει με θετικό μάτι.

Συμπλήρωσε δε ότι τόσο εκείνος όσο και οι επενδυτές έχουν κάνει υποχωρήσεις ώστε η υπόθεση του Athens Alive να τρέξει με γοργά βήματα, ενώ στο καυτό ερώτημα για την ΠΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνον το εν λόγω θέμα, τονίζοντας ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί μια λύση.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close