ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλεύει για το καλύτερο δυνατό ο Ουζουνίδης

Καθημερινή μάχη στο Κορωπί από τον Εβρίτη τεχνικό εν όψει του φινάλε της σεζόν.

Παλεύει για το καλύτερο δυνατό ο Ουζουνίδης

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα και για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός -αναγκάζεται- να δώσει περισσότερη βάση σε θέματα επιβίωσης εν όψει της επόμενης ημέρας, με αποτέλεσμα τα αγωνιστικά να έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μπροστά στη «μεγαλύτερη εικόνα».

Παρά τα προβλήματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί, όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, να δώσει το παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές του, δίνοντάς τους κίνητρα ώστε να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις τελευταίες «στροφές» της σεζόν στην Super League.

Ο Εβρίτης τεχνικός θα προσπαθήσει να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους κάνει να αφήσουν για λίγο στην άκρη το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στον σύλλογο, ούτως ώστε να εμφανιστούν έτοιμοι, πνευματικά και αγωνιστικά, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αλλά και στις υπολειπόμενες αγωνιστικές.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουζουνίδης και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού προετοιμάζουν τους παίκτες για το αθηναϊκό ντέρμπι με την ομάδα του Χιμένεθ, αναμένοντας να επιστρέψουν οι διεθνείς ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ομιλίες προς το ρόστερ, ενόψει ΑΕΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...