ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εισήγηση για Grexit δίχως αναστολή από Χούμπελ!

Ένα βήμα από τον γκρεμό βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εισήγηση για Grexit δίχως αναστολή από Χούμπελ!

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από τη συνάντηση μεταξύ Γραμμένου – Χούμπελ στην Αυστρία, καθώς ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, εισηγήθηκε Grexit δίχως αναστολή και εξαίρεση για τις εθνικές ομάδες!

«Η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων», ανέφερε σχετικά ο Χούμπελ.

Το μόνο θετικό που φαίνεται να υπάρχει στην εν λόγω υπόθεση είναι ότι η εισήγηση του Χούμπελ δεν θα μεταφερθεί στην Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της FIFA, όπου θα υπήρχε απόφαση με άμεση ισχύ, αλλά το ζήτημα του Grexit θα συζητηθεί στην Επιτροπή Ομοσπονδιών – Μελών, οπότε και υπάρχει πιθανότητα και χρόνος για αλλαγή σκηνικού, έως τα τέλη Μαΐου.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...