ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς συμφωνία Παναθηναϊκός και Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές βαδίζουν σε συμφωνία για τις οφειλές.

Προς συμφωνία Παναθηναϊκός και Κοτσόλης

Θυμίζουμε ότι στις στις 14 Μαρτίου όταν οι «πράσινοι» με διαρροή τους είχαν επιτεθεί στον Κοτσόλη μετά την απόφασή του να δεσμεύσει λογαριασμούς της ομάδας, έπειτα από ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 63.000 ευρώ.

Ακολούθησε, έπειτα από λίγες μέρες, μια πρώτη πρόταση από την πλευρά του τριφυλλιού για κούρεμα, αλλά η πλευρά του Κοτσόλη την αρνήθηκε.

Ο βετεράνος τερματοφύλακας πήγε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και είχε μια συνάντηση με τον κ. Στράτο Σωπήλη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της ΠΑΕ έγινε μια νέα πρόταση, το κλίμα ήταν καλό και όλα δείχνουν ότι πηγαίνουμε προς καλυτέρευση των σχέσεων, αλλά και προς συμφωνία για το θέμα της οφειλής του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του 38χρονου. Ο Κοτσόλης θα μιλήσει με τον δικηγόρο του και θα απαντήσει στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.