ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Τζόρτζεβιτς από την Μπάγερν

Αποχώρησε ο Σέρβος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τέλος ο Τζόρτζεβιτς από την Μπάγερν

Ο βαυαρικός σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους, με τον βοηθό του, Εμίρ Μούταπτσιτς να αναλαμβάνει τα ηνία μέχρι να βρεθεί «μόνιμος» αντικαταστάτης.

«Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για κάποιους η συγκεκριμένη απόφαση, αλλά την πήραμε μετά από συζήτηση με όλες τις πλευρές και πάντα με γνώμονα τους το φιλόδοξο πρότζεκτ του συλλόγου», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Πέσιτς, αφού ευχαρίστησε τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού για τη συνεργασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.