ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Απορρίφθηκε η ένσταση, παραμένουν στη φυλακή οι Έλληνες στρατιωτικοί!

Έκτακτη είδηση.

Έκτακτο: Απορρίφθηκε η ένσταση, παραμένουν στη φυλακή οι Έλληνες στρατιωτικοί!

Παραμένουν υπό κράτηση μέχρι νεοτέρας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, καθώς απορρίφθηκε η ένσταση που κατατέθηκε κατά της απόφασης για διατήρηση της προφυλάκισης τους στις Φυλακές Αδριανούπολης…

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων αξιωματικών υπέβαλαν ένσταση εναντίον της απόφασης-απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισης του 2ου Κακουργιοδικείου Αδριανούπολης σε διαφορετικό δικαστήριο.

Οι δικηγόροι χρησιμοποιώντας όλα τα περιθώρια του νόμου έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν σε διαφορετικό δικαστήριο για την ένσταση κι όχι απαραίτητα στο δικαστήριο που έλαβε την απόφαση αρχικώς. Το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να απαντήσει εντός 7 ημερών.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.