ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετάει το μπαλάκι ο Μπερτομέου!

O Τζόρντι Μπερτομέου επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λίγες ώρες μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας να ανοίξει νέο πειθαρχικό φάκελο για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

Πετάει το μπαλάκι ο Μπερτομέου!

Αυτό που προκαλεί, πάντως, εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο κ. Μπερτομέου φρόντισε, επί της ουσίας, να μην απαντήσει και να μην πάρει ξεκάθαρη θέση για όλα τα σοβαρά θέματα.

Συγκεκριμένα,  ο ηγέτης της Ευρωλίγκας  τόνισε μέσω mail ότι  όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κ. Γιαννακόπουλο, με την επιστολή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για τα κριτήρια επιλογής του Ρίτσαρντ Στόουκς, αλλά  για το υλικό με το dvd που στάλθηκε στα Μέσα της Ευρώπης, θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση των μελών του συμβουλίου της Euroleague, στις 12 Απριλίου.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Ευρωλίγκα μεταφέρει το θέμα σε μια ημερομηνία στην οποία θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και θα πλησιάζουν τα πλέι οφ. Για μια ακόμη φορά, ο κ. Μπερτομέου για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα ρίχνει το μπαλάκι στις ομάδες και δεν παίρνει θέση, δηλώνοντας αναρμόδιος για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά τη λίγκα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.659 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...