ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Κοτσόλη για τις οφειλές

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Στέφανου Κοτσόλη, ο οποίος δέχθηκε τον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συμφωνία Παναθηναϊκού - Κοτσόλη για τις οφειλές

Λήξαν θα πρέπει να θεωρείται το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος είχε προχωρήσει σε μπλοκάρισμα των λογαριασμών της ΠΑΕ για ληξιπρόθεσμες οφειλές του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν ότι ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας ήρθε σε συμφωνία μαζί τους για τα χρήματα που του οφείλονται, αποδεχόμενος τον διακανονισμό που του προτάθηκε από την ΠΑΕ με ταυτόχρονη παραίτησή του από ένα μεγάλο μέρος των συνολικών οφειλομένων του.

Η εξέλιξη αυτή απομάκρυνε το ενδεχόμενο προσφυγής αλλά και τη συνέχιση της δέσμευσης των λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ