ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδικάστηκε η υπόθεση Βέμερ, προς ενεργοποίηση η ποινή για το -3

Η έδρα απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή και πλέον «τρέχουν» οι διαδικασίες για την εφαρμογή της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Εκδικάστηκε η υπόθεση Βέμερ, προς ενεργοποίηση η ποινή για το -3 | panathinaikos24.gr

Η εκδίκαση για την υπόθεση του Γενς Βέμερ προχώρησε, όπως αναμενόταν, κανονικά, καθώς η έδρα απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα αναβολή, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου να τονίζει ότι έχουν γίνει προσεγγίσεις μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη, ζητώντας ισότιμη μεταχείριση.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.030 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και πλέον «τρέχουν» οι διαδικασίες για την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής κατά του Παναθηναϊκού, την αφαίρεση τριών βαθμών.

Πλέον, εκείνο που μένει να φανεί είναι το πότε θα λάβει χώρα η κοινοποίηση της απόφασης, καθώς αν συμβεί άμεσα, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία τριών ημερών μετά το εν λόγω παιχνίδι (έως Μεγάλη Τετάρτη) ώστε να εξοφλήσει εξ ολοκλήρου τον Βέμερ και να του επιστραφούν οι βαθμοί.

Εάν όμως η απόφαση βγει μετά το ντέρμπι, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο έως τις 18 Απριλίου, τρεις ημέρες μετά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (15/4) ώστε να διευθετήσει την οφειλή του προς τον Βέμερ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close