ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικηγόρος Βέμερ: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ, μας έγιναν δύο προτάσεις»

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ στην εκδίκαση της υπόθεσης του Γερμανού αμυντικού.

Δικηγόρος Βέμερ: «Δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ, μας έγιναν δύο προτάσεις»

Η υπόθεση του Γενς Βέμερ εκδικάστηκε κανονικά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Παναθηναϊκός ζήτησε νέα αναβολή, που απορρίφθηκε από την έδρα, με τον δικηγόρο του Γερμανού αμυντικού, Πάρη Ατλαμάζογλου μίλησε για τις δύο προτάσεις που έγιναν από την πλευρά των «πρασίνων».

Η πρώτη πρόταση αφορούσε την καταβολή 200.000 ευρώ και χάρισμα της υπόλοιπης οφειλής, ενώ η δεύτερη αφορούσε την καταβολή 50.000 ευρώ μπροστά και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Μάλιστα, ο κ. Ατλαμαζόγλου ανέφερε ότι έγιναν κι άλλες προτάσεις, αλλά τις χαρακτήρισε… καφενειακού επιπέδου, ενώ είπε τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ’ όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.934 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...