ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Όλα τα σενάρια για την τελική θέση του Παναθηναϊκού

Όλα τα πιθανά αλλά και τα... απίθανα σενάρια που υπάρχουν για την τελική θέση που μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός.

Όλα τα σενάρια για την τελική θέση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 75-56 της Βαλένθια με σχετική άνεση, έφτασε το 18-11 και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε στην regular season στην Euroleague.

Οι ”πράσινοι” θα μπορούσαν να βρίσκονται τέταρτοι, αλλά το ”δώρο” από τη Σερβία δεν ήρθε, καθώς ο Λούκα Ντόνσιτς με τρίποντο στο τέλος έδωσε μεγάλη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής, υπάρχουν ορισμένα ξεκάθαρα και άλλα -σχεδόν- απίθανα σενάρια που αφορούν την τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού που μπορεί να βγει από… 3ος μέχρι 6ος, εάν γίνουν τα… απίθανα στην τελευταία αγωνιστική. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ΟΛΑ τα σενάρια που επικρατούν, είτε έχουν τις περισσότερες είτε έχουν ελάχιστες πιθανότητες ώστε να βγουν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ουσιαστικά τα σενάρια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες αφορούν την κατάληψη της πέμπτης θέσης, ενώ υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για την 4η, με τα υπόλοιπα να είναι κάπως… ακραία μεν, αλλά υπάρχουν στον ορίζοντα και καταγράφονται.

Ο Παναθηναϊκός πιάνει θέση στην τετράδα εάν: α) Νικήσει την Αρμάνι και ηττηθούν Ρεάλ και Ολυμπιακός από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις (βγαίνει 3ος) β) Νικήσει την Αρμάνι και ηττηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπάμπεργκ (βγαίνει 4ος) γ) Νικήσει την Αρμάνι και ηττηθεί ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις (προκύπτει τριπλή ισοβαθμία στο 19-11 με 3ο τον Ολυμπιακό, 4ο τον Παναθηναϊκό και 5η τη Ρεάλ που υστερεί στην τριπλή).

Ο Παναθηναϊκός τερματίζει 5ος εάν: α) Νικήσει την Αρμάνι και η Ρεάλ επικρατήσει της Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη β) Ηττηθεί από την Αρμάνι και η Ζαλγκίρις ηττηθεί από τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός τερματίζει 6ος εάν: Ηττηθεί από την Αρμάνι στην Ιταλία και πάρουν τη νίκη οι Ρεάλ και Ζαλγκίρις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...