ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ουζουνίδης

Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ουζουνίδης

Ειδήσεις σχετικά με τον τρόπο που θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ αναμένεται να βγάλει η σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη και σήμερα, άπαντες θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το αθηναϊκό ντέρμπι, με τον Έλληνα κόουτς να… ανοίγει τα χαρτιά του όσον αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Αυτό που διαφαίνεται είναι πως δεν πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ωστόσο το θετικό για τον Ουζουνίδη είναι πως πλέον, ο πάγκος του θα είναι πιο «γεμάτος» και θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις, ιδίως για το κομμάτι της επίθεσης.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Λουτσιάνο, Μυστακίδης και Μολίνς αναμένεται να μπουν στην αποστολή, δίχως ωστόσο να προκρίνεται η επιλογή τους στο βασικό σχήμα λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού. Ωστόσο, η παρουσία τους στον πάγκο δίνει στον Ουζουνίδη περισσότερες επιλογές όσον αφορά την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...