ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βαθμολόγησε» τον εαυτό του ο Πέιν!

Ο Αμερικανός έβαλε... βαθμολογία στον εαυτό του, όσον αφορά το επίπεδο προσαρμογής του στην Ευρώπη.

«Βαθμολόγησε» τον εαυτό του ο Πέιν!

Ο Άντριαν Πέιν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα πράσινα, καταγράφοντας 12 πόντους και 8 ριμπάουντ στην άνετη νίκη επί της Βαλένθια (75-56).

Όπως ήταν φυσικό, ο Αμερικανός σέντερ τράβηξε τα βλέμματα των δημοσιογράφων μετά τη λήξη του ματς, με τον Πέιν να μη διστάζει να βάζει βαθμό στο επίπεδο προσαρμοστικότητάς του στην Ευρώπη.

«Θα έβαζα C στον εαυτό μου. Ακόμα όμως μαθαίνω να δω τι γίνεται, αλλά σίγουρα μπορώ να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ερωτώμενος για το κατά πόσο έχει προσαρμοστεί στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέιν:

«Νιώθω καλά. Ο προπονητής έδωσε λεπτά σε εμένα και εγώ προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε όλα όσα θέλει. Είναι σημαντικό γιατί έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Προσπάθησα μέσα στα λεπτά που ήμουν στο παρκέ να κάνω όσα θέλει ο προπονητής μου για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του».

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Σίγουρα τις βολές. Έχουμε καλούς σουτέρ στην ομάδα, όμως στις βολές πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και στα ριμπάουντ, αλλά και την άμυνά μας».

Για το παιχνίδι του: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως όλα είναι καινούργια. Μαθαίνω τα πράγματα και εξοικειώνομαι με το περιβάλλον.  Ακόμα προσαρμόζομαι στο πώς πρέπει να παρουσιαστώ στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.