ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Υπόκλιση» του προπονητή της Βαλένθια στον Καλάθη!

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Νικ.

«Υπόκλιση» του προπονητή της Βαλένθια στον Καλάθη!

«Μέλι» έσταζε ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιντορέτα, για τον Νικ Καλάθη, τον οποίο έχρισε ως φαβορί για τον τίτλο του MVP σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βιντορέτα για τον Καλάθη:

«Θα μπορούσε να είναι ο MVP της διοργάνωσης αν ο Παναθηναϊκός φτάσει στο Final Four, δεδομένου του καλού ρόστερ που έχει και του καλού προπονητή. Θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο εξωαγωνιστικό. Ο Καλάθης ήρθε σήμερα να μας χαιρετήσει όλους, δεν τον γνώριζα σε προσωπικά επίπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος μαζί του σε επίπεδο συλλόγων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...