ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτες σε Κωνσταντίνου: «Γιατί δεν μπαίνουν χρήματα για να γλιτώσει η ομάδα;»

Οι ατάκες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και ο διάλογος με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί.

Παίκτες σε Κωνσταντίνου: «Γιατί δεν μπαίνουν χρήματα για να γλιτώσει η ομάδα;»

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί για να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και να τους ενημερώσει για το ζήτημα των πληρωμών.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε ότι μέσα στον Απρίλιο, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν ένα μερίδιο της τάξεως του 30% από τον μισθό του Δεκέμβρη, με τον προβληματισμό να είναι έκδηλος όσον αφορά τη μοίρα της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι ερωτήσεις που ακούστηκαν στο Κορωπί ήταν οι εξής: «Γιατί δεν μπαίνουν χρήματα για να γλιτώσει η ομάδα τον υποβιβασμό;» και «Αν υποβιβαστεί η ομάδα θα χάσουμε τα λεφτά μας;», γεγονός που φανερώνει την αβεβαιότητα που επικρατεί στις τάξεις του ρόστερ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 259.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου πάντως έσπευσε να τους καθησυχάσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τονίζοντας ότι: «Μην ακούτε τι λένε, ο Παναθηναϊκός θα είναι του χρόνου και για πολλά χρόνια στη Superleague».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ