ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φοβερό μήνυμα «πράσινου» οπαδού στον Μάριο Χεζόνια! (pic)

Σκέτη Παναθηναϊκή τρέλα στο προφίλ του Κροάτη σταρ μετά τον μίνι-διάλογο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Φοβερό μήνυμα «πράσινου» οπαδού στον Μάριο Χεζόνια! (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να σχολιάσει στην τελευταία ανάρτηση του Μάριο Χεζόνια, με τον Κροάτη να δίνει ουσιαστικά την υπόσχεσή του ότι θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει ένα από τα ματς των πλέι οφ!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά την στιχομυθία με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, ακολούθησε ένα κύμα «πράσινης» παράνοιας, όπως αυτά που συμβαίνουν συχνά – πυκνά στο προφίλ του Κροάτη σταρ των Μάτζικ, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι είναι Παναθηναϊκός!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνέχισαν το «ψηστήρι» στον Χεζόνια, ώστε να αφήσει το ΝΒΑ και να γίνει μέλος του εξάστερου, με ένα από τα μηνύματα να είναι το πιο δυνατό: «Αν έρθεις στο ΟΑΚΑ για μια φορά, θα μείνεις για πάντα. Η αγάπη σου για την ομάδα μας τρελαίνει. Μπορεί να μην έχουμε να σου δώσουμε τόσα όσα δίνουν στο ΝΒΑ, αλλά έχουμε την ψυχή για να σε κάνουμε να νιώσεις ως ο πιο ευλογημένος άνθρωπος στη Γη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.566 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.instagram.com/p/Bg7Mq5jhDbp/?taken-by=supermariohezonja

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.